15.8 C
Θέρμον
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024, 20:54
news1

Σεπόλια: Νέα σύλληψη 34χρονου επιχειρηματία – Αναζητούν ζευγάρι που έχει άμεση σχέση με τους βιασμούς της 12χρονης

Σε νέα σύλληψη άνδρα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής οι αρχές, στην έκτη κατά σειρά σύλληψη για την φρικιαστική υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 34χρονος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του.

Ο άνδρας αυτός είναι επιχειρηματίας, έχει εταιρεία μαζί με τον πατέρα του σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Αθήνας.


O εν λόγω άντρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, καθώς όπως προέκυψε από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του 53χρονου και να είχε κλείσει ραντεβού με την 12χρονη και να την έχει βιάσει 2 φορές.

Ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή, προκειμένου να του ασκηθούν διώξεις και στη συνέχεια να απολογηθεί.

Ο 33χρονος που είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και δουλεύει σε μία και φαρμακαποθήκη, ισχυρίζεται ότι δεν έχει προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη με την 12χρονη, και είναι, σύμφωνα με πληροφορίες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο ίδιος αρνείται ότι συνευρέθηκε με το κορίτσι. Συνάντησε την 12χρονη 3 φορές, ωστόσο όπως ισχυρίζεται δεν κατάφερε να το πραγματοποιήσει λόγω των φοβιών του – όπως ανέφερε ο δικηγόρος του ότι πάσχει.

Ο 36χρονος που εργάζεται στο νοσοκομείο «Μεταξάς» κατηγορείται ότι ήρθε μία φορά σε επαφή με την 12χρονη μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών. Ο 36χρονος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ με εντολή υπουργού έχει κινηθεί διαδικασία και να απολυθεί.

Συνολικά οι 4 άνδρες που έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ έως και σήμερα, και ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι, είναι ηλικίας 55, 36, 35 και 39 ετών αντίστοιχα. Οι άνδρες είπαν ότι επικοινώνησαν με το παιδί και όταν κατάλαβαν ότι δεν είναι 17 ετών αλλά 12, δεν προχώρησαν παρακάτω.

Αναμένονται και άλλα εντάλματα για τον βιασμό της 12χρονης – Αναζητούν ένα ζευγάρι

Μέσα στο Σαββατοκύριακο στήθηκε επιχείρηση του τμήματος ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής με την συμβολή ειδικής ομάδας της ΟΠΚΕ.  Έκαναν έφοδο σε 3-4 οίκους ανοχής και αναζητούσαν ένα ζευγάρι που να έχει άμεση σχέση με τους βιασμούς του παιδιού.

Η επιχείρηση ήταν στοχευμένη και δυστυχώς δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι, το οποίο φαίνεται ότι αποτελεί μέρος των ενταλμάτων σύλληψης που έχουν εκδοθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι, ήρθε από μία πόλη της Θεσσαλίας και βρίσκονται σε κάποιον απ΄τους οίκους ανοχής που έγινε η έφοδος.

 

megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com