13 Ιουνίου 2026
Νέα απο το Θέρμο

Με επίκεντρο τη λίμνη Τριχωνίδα ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Θέρμου

Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Θέρμου

Με ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα στη θέση Δογρή ολοκλήρωσε τις δράσεις του για τη σχολική περίοδο 2025-2026 το Δημοτικό Σχολείο Θέρμου.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, 73 μαθητές και 10 εκπαιδευτικοί του σχολείου συμμετείχαν στο πρόγραμμα με τίτλο «Λίμνη Τριχωνίδα: Για μια αειφορική διαχείριση του υδάτινου δυναμικού της», το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Θέρμου.

Η δράση είχε ως επίκεντρο τη γνωριμία των μαθητών με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, τη σημασία της λίμνης Τριχωνίδας και την ανάγκη για υπεύθυνη διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Το Δημοτικό Σχολείο Θέρμου αποτέλεσε το τελευταίο σχολείο που υλοποίησε περιβαλλοντικό πρόγραμμα μέσω του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Θέρμου για τη φετινή σχολική χρονιά.

Η Παιδαγωγική Ομάδα του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Θέρμου ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση, με την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών δράσεων.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Το Πετροχώρι αποκτά ακόμη καλύτερες υποδομές – Έτοιμος ο δρόμος προς το γήπεδο

Newsroom

Θέρμο: Επετειακή εκδήλωση στην Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά Αιτωλού

Newsroom

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο Μέγα Δέντρο Θέρμου – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Newsroom
Φόρτωση....