15 Μαΐου 2026
Τοπικά νέα

Εκδήλωση «Νόστος & Γεύση – Η Γυναίκα ως Θεματοφύλακας της Παράδοσης»

Η Διεύθυνση Προσχολική Αγωγής, Προγραμμάτων Παιδιού, ΑμεΑ και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Αγρινίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Νόστος & Γεύση – Η Γυναίκα ως Θεματοφύλακας της Παράδοσης», με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2026 και ώρα 18:00, στο Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Αγρινίου (Άγιος Κωνσταντίνος).

Στόχος της δράσης είναι να αναδειχθεί ο σημαντικός ρόλος της γυναίκας στη διατήρηση και μεταλαμπάδευση της πολιτιστικής κληρονομιάς, των παραδόσεων και της γαστρονομικής ταυτότητας του τόπου.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Έσπασε τζαμαρία καφετέριας πετώντας τραπέζια και καρέκλες

Newsroom

Ενημερωτική δράση του Δήμου Αγρινίου για την προστασία από την ενδοοικογενειακή βία και τις εξαπατήσεις

Newsroom

Ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Art8 στο Αγρίνιο

Newsroom
Φόρτωση....