18 Μαΐου 2026
Viral Νέα - Video

Καστανούλα Αιτωλοακαρνανίας – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της κυρά Φωτεινής: «Μεγάλωσα χωρίς μάνα, μέσα στη φτώχεια και τον πόλεμο»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της κυρά Φωτεινής.

Στο χωριό Καστανούλα Αιτωλοακαρνανίας συναντήσαμε την κυρά Φωτεινή, μια γυναίκα 90 ετών που μας άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε μαζί μας τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της. Έμεινε ορφανή από μητέρα μόλις δύο χρονών, μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια, στα χωράφια, στα ζώα και στις δύσκολες εποχές του παλιού χωριού.

Μέσα από τη μαρτυρία της ζωντανεύουν εικόνες από μια Ελλάδα που χάνεται: το ψωμί στη φωτιά, τα χαλκωματένια σκεύη, οι γάμοι του χωριού, ο φόβος του πολέμου, η απουσία της μάνας και η δύναμη της επιβίωσης.

Ένα αυθεντικό αφιέρωμα ζωής, μνήμης και παράδοσης από το Greek Village Life.

📍 Καστανούλα, Αιτωλοακαρνανία

🎥Greek Village Life

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παραδοσιακό Πανηγύρι για τον Άγιο Ανδρέα στην Καλάνα Αιτωλοακαρνανίας

Newsroom

Κόφτρα Θέρμου: Μια ζωή στα καπνά, στα παιδιά και στη φτώχεια -Η συγκλονιστική μαρτυρία της κυρά Αλεξάνδρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Πάμφιο Θέρμου: «Τότε το χωριό ήταν γεμάτο ζωή» λέει ο 85χρονος Ζαχαρίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom
Φόρτωση....