21.3 C
Θέρμον
10 Ιουνίου 2026
Τοπικά νέα

Με συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ολοκληρώνεται η «Ναυτική Εβδομάδα» (04.07.2025)

Με συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ολοκληρώνεται η «Ναυτική Εβδομάδα»

Ανοιχτά στο κοινό τα περίπτερα και τα πολεμικά πλοία και την Κυριακή 6 Ιουλίου

Με μία λαμπρή τελετή λήξης, γεμάτη μουσική και χρώμα, ολοκληρώνεται το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025 η «Ναυτική Εβδομάδα», που συνδιοργανώθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι του Λιμανιού,με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου «Χρήστος Καψάλης» θα γεμίσει μουσικά τη βραδιά, ενώ το εντυπωσιακό φινάλε θα συνοδευτεί από επίδειξη πυροτεχνημάτων.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί και την Κυριακή 6 Ιουλίου τα περίπτερα και τα πολεμικά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και την έκθεση φάρων της Υπηρεσίας Φάρων, η οποία φιλοξενείται στο Μέγαρο Χρυσόγελου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελετής λήξης έχει ως εξής:

 

  • 20:00: Ομιλία του Θεόδωρου Μυλωνά: Ιστορική ανάλυση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου (Λεπάντο)
  • 20:30: Συναυλία της Φιλαρμονικής Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου «Χρήστος Καψάλης»
  • 21:30: Επίδειξη πυροτεχνημάτων

Σας περιμένουμε όλους στο λιμάνι της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για να γιορτάσουμε μαζί τη θαλάσσια ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας!

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αγρινίου

Newsroom

Ανώτατη Τιμητική Διάκριση στον Αιτωλοακαρνανίας Δαμασκηνό από την Ι. Μητρόπολη Δημητριάδος

Newsroom

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης

Newsroom
Φόρτωση....