Με απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχές που άγγιξαν τις 300 – αριθμός-ρεκόρ για τον θεσμό – πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Αυγούστου 2025 ο 11ος Αγώνας Δρόμου «Κοσμάς Αιτωλός» στα 5 και 10 χιλιόμετρα.
Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας βρέθηκαν στο Θέρμο για να πάρουν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, που πλέον έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής.
Πέρα από τις βασικές διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων, υπήρξε και η κατηγορία του 1 χιλιομέτρου για μικρούς αθλητές, δίνοντας την ευκαιρία και στη νέα γενιά να γνωρίσει από κοντά τη χαρά της συμμετοχής.
Η διοργάνωση στηρίχθηκε από πλήθος εθελοντών και ανθρώπων του Δήμου, οι οποίοι συνέβαλαν ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί κάτω από άριστες συνθήκες, προσφέροντας παράλληλα ασφάλεια και όμορφη ατμόσφαιρα σε όλους τους δρομείς.
Όπως κάθε χρόνο, την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Φώτης Αγγελόπουλος, δίνοντας τον δικό του ξεχωριστό παλμό στη διοργάνωση.
Μετά το τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Θέρμου η απονομή των μεταλλίων στους νικητές, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων από τον κόσμο που παρακολούθησε.
Ο 11ος Αγώνας Δρόμου «Κοσμάς Αιτωλός» άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για έναν θεσμό που χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει και ενώνει ανθρώπους κάθε ηλικίας μέσα από την αγάπη για τον αθλητισμό και τον τόπο.
📸 Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα και την απονομή μεταλλίων.