13.6 C
Θέρμον
17 Απριλίου 2026
Τοπικά νέα

Αυγουστιάτικη πανσέληνος με την Ηρώ Σαΐα στην Αρχαία Πλευρώνα

Σάββατο 9 Αυγούστου στις 21:00 – είσοδος ελεύθερη

 

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδαςσας προσκαλούν στα «Τραγούδια του Ερώτα και του Φεγγαριού»με την Ηρώ Σαΐα και τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο, στην αυγουστιάτικη πανσέληνο, το Σάββατο 9 Αυγούστου στις 21:00 στο Αρχαίο Θέατρο Πλευρώνας.

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη συναίσθημα, πάθος και μουσική, καθώς οι δύο καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει τα ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν για τον έρωτα και εξακολουθούν να τραγουδιούνται από γενιά σε γενιά.Τραγούδια σπάνια που δεν τα ακούμε συχνά, τραγούδια του προσωπικού τους ρεπερτορίου καθώς και ένα καινούργιο ερωτικό τραγούδι σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου, από τον επερχόμενο δίσκο του με την Ηρώ Σαΐα.

 

Μουσική που υμνεί τον έρωτα από διαφορετικές δεκαετίες και μουσικά είδη, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα σας ταξιδέψει μέσα στο χρόνο.

 

Ελάτε να ζήσουμε μαζί μια μαγική βραδιά όπου η μουσική γίνεται ο απόλυτος εκφραστής του πιο δυνατού αλλά και παράφορου συναισθήματος: του έρωτα!

 

Τραγούδι – επιλογή τραγουδιών: Ηρώ Σαΐα

Πιάνο – τραγούδι: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Οργάνωση παραγωγής: Μαρία Τσαντέ

Φωτογραφίες: Ευαγγελία Θωμάκου

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ξεκινούν οι εργασίες για τη Β’ φάση ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του Δικαστικού Μεγάρου Μεσολογγίου

Newsroom

Με Λαμπρότητα η Ιερά Πανήγυρις στην Ιερά Μονή Αγίας Ελεούσης Κλεισούρας Μεσολογγίου (16-19 Απριλίου 2026)

Newsroom

Έξοδος – Ο Δρόμος προς την Αθανασία: Μνήμη, Θυσία και Ελευθερία στο Μεσολόγγι

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com