13.2 C
Θέρμον
18 Οκτωβρίου 2026
Τοπικά νέα

Με επιτυχία η ημερίδα για την κυκλική οικονομία στο Μεσολόγγι

Η ημερίδα “Περιβάλλον, κυκλική οικονομία και ψηφιακός μετασχηματισμός” που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι τη Δευτέρα 19/05/2025, με τη συμμετοχή του Δ. Ι.Π. Μεσολογγίου, ανέδειξε το πολύπλευρο έργο που υλοποιείται σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και εφαρμογής της ψηφιακής τεχνολογίας προς όφελος των πολιτών της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης Ενέργειας Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, Λίνος Μπλέτσας, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, αναφέρθηκαν αδρομερώς στις σχετικές δράσεις που προωθεί η Π.Δ.Ε., ενώ το κοινό παρακολούθησε με αυξημένο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών της εκδήλωσης.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της μεγάλης ανταπόκρισης των συμμετεχόντων στην ημερίδα αποτέλεσε η μεγάλη σε χρονική διάρκεια, διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, κατά την οποία οι δύο Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και οι εισηγητές ανέλυσαν διεξοδικά τους τρόπους με τους οποίους το Περιβάλλον, η Κυκλική Οικονομία και ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μεσολόγγι 1826–2026: Τόπος Θυσίας και Οικουμενικό Σύμβολο Ελευθερίας

Newsroom

Πολυήμερες και λαμπρές εκκλησιαστικές εκδηλώσεις στην ιστορική κωμόπολη της Κατοχής Ακαρνανίας

Newsroom

Πλάτανος Ναυπακτίας – Ν. Φαρμάκης : «Η απόσταση από τα αστικά κέντρα δεν πρέπει να σημαίνει απόσταση από τις ευκαιρίες»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com