21.6 C
Θέρμον
5 Οκτωβρίου 2026
Τοπικά νέα

Θλίψη στην Καψορράχη Μακρυνείας για τον άδικο χαμό του 20χρονου Άγγελου

Βαθιά θλίψη και πένθος έχει σκορπίσει στην Καψορράχη Μακρυνείας ο άδικος χαμός του 20χρονου Άγγελου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 30 Μαρτίου 2025, στο τέταρτο χιλιόμετρο Χαλκίδας – Λαμψάκου, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο νεαρός συγκρούστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, μαζί με έναν 20χρονο φίλο του.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του νεαρού.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του αδυνατούν να πιστέψουν την τραγική είδηση και εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλειά του.

 Η εξόδιος ακολουθία του Άγγελου Αναγνωστόπουλου θα τελεστεί την Τρίτη 1η Απριλίου 2025, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρκου Καψορράχης.

Η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 10:30, ώστε οι οικείοι και οι φίλοι του να του πουν το τελευταίο αντίο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

455 χρόνια από τη Ναυμαχία του Λεπάντο: Αποδόθηκαν οι δέουσες τιμές στο Πόρτο Σκρόφα Οινιαδών

Newsroom

ΦΙΛ.Μ.Α. Αγρινίου: Έξοδος αγωνιστικού στην 2η Ανάβαση Αγρινίου – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Newsroom

Χρυσοβέργι: Με λαμπρότητα εορτάστηκε ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης παρουσία του Μητροπολίτη Δαμασκηνού

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com