Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου.
Στη συνέλευση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες της περιοχής και την τοπική κοινωνία γενικότερα.
Επίσης, έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας κ.Τάσο Προβίδα, για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τις αλλαγές που έρχονται για όλους τους επαγγελματίες.
Μέσα από δημιουργική συζήτηση που ακολούθησε, αποφασίστηκαν οι επόμενες κινήσεις του συλλόγου για το επόμενο διάστημα, με στόχο το καλό της τοπικής αγοράς.
Η συμμετοχή των επαγγελματιών της περιοχής δεν ήταν η αναμενόμενη.
Στο τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Θεόδωρος Ντρέλιας και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν όλους όσους ήταν εκεί.






