29.5 C
Θέρμον
10 Σεπτεμβρίου 2026
Δυτική ΕλλάδαΤοπικά νέα

Συνάντηση Βασιλόπουλου με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων λιμνοθάλασσας Αιτωλικού- Μεσολογγίου

Τα   προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι αλιείς έθεσε στον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρο Βασιλόπουλο, ο πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων λιμνοθάλασας Αιτωλικού- Μεσολογγίου « Το Αιτωλικό»,  Θεόδωρος Μπότας,  σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021,στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας  στην Πάτρα.

Κάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

Οι ελεύθεροι αλιείς που δραστηριοποιούνται εντός της λιμνοθάλασσας, είναι περίπου 500 οικογένειες όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου όπου στάθηκε ιδιαίτερα στις  ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες και  επεσήμανε ότι  οι όποιες αποζημιώσεις υπήρξαν στο παρελθόν, για τους αλιείς της λιμνοθάλασσας  Μεσολογγίου-Αιτωλικού, απευθύνονταν μόνο στους αλιείς που συμμετείχαν σε συνεταιρισμούς  που  μίσθωναν τα ιχθυοτροφεία της λιμνοθάλασσας  με αποτέλεσμα  αυτό να  έχει φέρει σε οριακό σημείο την επιβίωση των ελευθέρων αλιέων.

Επίσης ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο των ελεύθερων αλιέων καλύτερη εποπτεία της αλιείας στην λιμνοθάλασσα για να αποφεύγονται δυσάρεστα περιστατικά με άλλους αλιείς.  Ο κ Βασιλόπουλος σε δήλωσή του μετά την συνάντηση τόνισε ότι οι «ελεγκτικές υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης και το τμήμα Αλιείας της Περιφέρειας θα συνεχίσουν  τους ελέγχους σε όλα τα επίπεδα»

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστημονική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου στο Αγρίνιο

Newsroom

Οι εκπροσωπήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στους αγιασμούς των σχολείων

Newsroom

Δυτική Ελλάδα: 21,2 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και την ενεργειακή αναβάθμιση αγροτικών εκμεταλλεύσεων

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com