15 Μαΐου 2026
Τοπικά νέα

Μεσολόγγι: Κανένα παιδί εκτός των Δημοτικών ΚΔΑΠ / Έκτακτη χρηματοδότηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση

Για ακόμη μια φορά ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Κώστα Λύρου, θα στηρίξει έμπρακτα τις οικογένειες που θέλουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα ισχύοντα και τις περικοπές των αιτήσεων από τον Φορέα Διαχείρισης (ΕΕΤΑΑ) αρκετά παιδιά δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στα ΚΔΑΠ.  Κατόπιν τούτου και φέτος ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου θα προβεί στην έκτακτη χρηματοδότηση  των δημοτικών ΚΔΑΠ, με σκοπό όλα τα παιδιά που επιθυμούν να μπουν στις Δομές και να απολαύσουν και αυτά το παραγόμενο έργο και τις ιδιαίτερα επωφελείς παιδαγωγικές δραστηριότητες.

«Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι η κοινωνική πολιτική και η στήριξη των οικογενειών που έχουν παιδιά αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα. Παρά τις δύσκολες συγκυρίες και φέτος θα χρηματοδοτήσουμε την Κοινωφελή μας Επιχείρηση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον σκοπό της», δήλωσε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που είχαν καταθέσει πλήρη φάκελο αλλά δεν εγκρίθηκε εξαιτίας της αλλαγής κριτηρίων, μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους ΚΔΑΠ ώστε να  εντάξουν τα παιδιά τους στη δομή. Για κάθε άλλη πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου στο τηλ. 26310-55068.

 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Ι.Π. Μεσολογγίου

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Έσπασε τζαμαρία καφετέριας πετώντας τραπέζια και καρέκλες

Newsroom

Ενημερωτική δράση του Δήμου Αγρινίου για την προστασία από την ενδοοικογενειακή βία και τις εξαπατήσεις

Newsroom

Ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Art8 στο Αγρίνιο

Newsroom
Φόρτωση....