19.2 C
Θέρμον
10 Σεπτεμβρίου 2026
Τοπικά νέα

Μεσολόγγι: ΕΔΕ από τη διοικήτρια του νοσοκομείου επειδή εργαζόμενοι αποκάλυψαν παρατυπίες

Σοβαρές ελλείψεις αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στο MEGA ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Στο νοσοκομείο δεν υπάρχει παιδιατρική και μαιευτική κλινική, με αποτέλεσμα οι έγκυες να μεταφέρονται σε νοσοκομείο στο Αγρίνιο για να γεννήσουν.

«Ρώτησα ‘κι αν πάθει επιπλοκή στον δρόμο και πεθάνει το μωρό;’. ‘Όχι, δεν πεθαίνει’, μου είπαν. Είναι… Θεός και ξέρει ότι δεν θα πεθάνει», σχολίασε ο κος Καλλιακμάνης.

Ακόμη, έγινε γνωστό πως δίπλα από τη μονάδα αιμοκάθαρσης βρίσκεται το νεκροτομείο, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ από τη διοικήτρια του νοσοκομείου, ζητώντας τον λόγο από τη διευθύντρια της μονάδας αιμοκάθαρσης γιατί έδωσε ενημέρωση για τις συνθήκες που επικρατούν και αποκαλύφθηκαν παρατυπίες.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστημονική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου στο Αγρίνιο

Newsroom

Οι εκπροσωπήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στους αγιασμούς των σχολείων

Newsroom

Μεσολόγγι: Παράταση διακοπής κυκλοφορίας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com