26.1 C
Θέρμον
20 Σεπτεμβρίου 2026
Τοπικά νέα

Με την νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου συναντήθηκε ο Κώστας Λύρος

Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος.

Ο κ. Λύρος αφού την συνεχάρει και της ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά της, δήλωσε στην διάθεσή της για μια γόνιμη συνεργασία προς όφελος του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης. «Η επιτυχία της νέας διοικήτριας θα είναι και επιτυχία για την Δημοτική μας Αρχή και βέβαια για τόπο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «η κάθε είδους στήριξη, η προσήλωση στην επιτυχή λειτουργία του Νοσοκομείου και η προσπάθεια για αναβάθμισή του είναι καθήκον και υποχρέωση όλων».

Προς τούτο προγραμματίζεται για το επόμενο διάστημα και νέα συνάντηση, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων και άλλων στελεχών του ιδρύματος ώστε να γίνει αναλυτική συζήτηση επί συγκεκριμένων θεμάτων.

Από την πλευρά της η κα Φιλιπποπούλου εκδήλωσε την πρόθεσή της να συνεργαστεί εποικοδομητικά με την Δημοτική Αρχή καθώς οι στόχοι είναι κοινοί.

 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μεσολόγγι: Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου – Οδηγίες προς κατοίκους και επιχειρήσεις

Newsroom

Θέρμο: Πρόστιμο 1.875 ευρώ για καύση υπολειμμάτων φυτικής βλάστησης

Newsroom

Νέα ειδικότητα «Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων» στη Σχολή ΔΥΠΑ στο Καρπενήσι

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com