25.7 C
Θέρμον
14 Ιουνίου 2026
Τοπικά νέα

Κ. Καραγκούνης: Εγκρίθηκε το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Αγρινίου

Σήμερα 17/12/2024 ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής  Ασφάλισης κ. Κ. Καραγκούνης είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, και ενημερώθηκε ότι το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Αγρινίου εγκρίθηκε από την Εθνική Κεντρική Αρχή προμηθειών Υγείας, οπότε το Υπουργείο Υγείας βρίσκεται στην τελική φάση για την έναρξη διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού και τη λειτουργία του.

Αποτελεί μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη μετά από προσπάθεια των τελευταίων ετών για την ολοκλήρωση λειτουργίας μιας απαραίτητης δομής υγείας για όλο τον νομό.

Άλλωστε αποτελούσε κεντρική επιδίωξη τόσο του ιατρικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αγρινίου όσο και του ιδίου κ. Καραγκούνη μετά από σχετικές ενέργειες που είχαν γίνει σε συνεργασία με τον τότε υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη ήδη από το 2022.

Ο κ. Καραγκούνης ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την πολύτιμη συμβολή του και εκπλήρωση της δεσμεύσεως απέναντι στους Αιτωλοακαρνάνες του  για την θετική ολοκλήρωση αυτού του έργου.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Τίμησε τα Ελευθέρια της πόλης – Το μήνυμα του Μητροπολίτη Δαμασκηνού για ευθύνη και προσφορά

Newsroom

Δήμος Μεσολογγίου: Συνεχίζονται οι εγγραφές ηλικιωμένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Newsroom

Νέοι Ορίζοντες, Νέες Ευκαιρίες! Ενημερωτική Επίσκεψη του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου στο ΣΔΕ Ξηρομέρου

Newsroom
Φόρτωση....