14 Μαΐου 2026
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Δήμος Θέρμου: Άρχισε η αποκατάσταση του δρόμου Χαλίκι -Αγία Παρασκευή- «Πράσινο Φώς» από τους γεωλόγους

Άρχισε η αποκατάσταση του δρόμου Χαλίκι -Αγία Παρασκευή Δήμου Θέρμου, με μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , προκειμένου να απομακρυνθεί η μεγαλύτερη κατολίσθηση όλων των εποχών.

Χρειάστηκε η προηγούμενη επιστημονική έκθεση των γεωλόγων, που επισκέφθηκαν τρεις φορές την περιοχή, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου κ. Νίκο Κωστακόπουλο , τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χαλικίου κ.Χρήστο Γρομητσάρη και τον Πρόεδρο του Δρυμώνα κ. Λάμπρο Καρβελά.

Μόλις δόθηκε το «πράσινο Φώς» από τους ειδικούς γεωλόγους, για την απομάκρυνση της κατολίσθησης και την συμπεριφορά του εδάφους. Κατά την εκτέλεση του έργου, ο διευθυντής Τ.Ε. της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Νίκος Μασίκας και οι Αντιπεριφερειάρχες κα Μαρία Σαλμά και κ. Αθανάσιος Μαυρομάτης, απέστειλαν ερπυστριοφόρο μηχάνημα, για την επαναφορά της οδικής σύνδεσης Χαλικίου -Αγίας Παρασκευής προς Επαρχιακή οδό Καλλιθέας -Προυσού.

Ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, εκφράζει προς όλους τις ευχαριστίες της δημοτικής αρχής!

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Προσκυνηματική εκδρομή σε Βόλο και Σκιάθο διοργανώνει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θέρμου

Newsroom

Αγρίνιο: Έσπασε τζαμαρία καφετέριας πετώντας τραπέζια και καρέκλες

Newsroom

Ενημερωτική δράση του Δήμου Αγρινίου για την προστασία από την ενδοοικογενειακή βία και τις εξαπατήσεις

Newsroom
Φόρτωση....