25 C
Θέρμον
13 Αυγούστου 2026
Τοπικά νέα

Δημοπράτηση του έργου “Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίου Ιωάννη Ρηγανά”

Δημοπρατείται στις 9 Σεπτεμβρίου η «Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, Δήμου Αγρινίου» προϋπολογισμού 670.000,00 €. Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που προβλέπει τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, εργασίες αποστράγγισης και αντικατάσταση της περίφραξης.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την τοποθέτηση ιστών φωτισμού με προβολείς LED για τον φωτισμό του συγκεκριμένου γηπέδου. Επίσης δημιουργείται περιμετρικά αρδευτικό δίκτυο προκειμένου να ρυθμίζεται η θερμοκρασία του γηπέδου και να επιτυγχάνεται ασφαλής λειτουργία των χώρων.

«Πρόκειται για ένα σύνολο εργασιών που συνιστούν ολοκληρωμένη παρέμβαση στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά. Απαντάμε στις ανάγκες των δημοτών μας με ουσιαστικά έργα. Με ένα στοχευμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων αναβαθμίζουμε και εκσυγχρονίζουμε τα γήπεδα του Δήμου Αγρινίου. Αποδεικνύουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τους αθλητικούς χώρους και τη στήριξη μας σε όσους αθλούνται», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Σιτόπουλος – Το τελευταίο «αντίο» από τον Energy 94.2

Newsroom

Δίπλα σε κάθε παιδί και γονέα: Το σύγχρονο Κέντρο Μελέτης & Ειδικής Αγωγής στο Καινούργιο Αγρινίου!

Newsroom

Θετική γνωμοδότηση για τη στρατηγική επένδυση μετατροπής του λιμένα Πλατυγιαλίου σε τουριστικό λιμένα MegaYachts

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com