15 Μαΐου 2026
Τοπικά νέα

Δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου σχετικά με τις κινητοποιήσεις των φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος

Δήλωση  του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου σχετικά με  τις κινητοποιήσεις των φοιτητών του Τμήματος  Μηχανικών Περιβάλλοντος:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, κι εγώ προσωπικά, έχουμε ξεκάθαρα διατυπώσει την αμετακίνητη θέση μας ενάντια σε οποιαδήποτε σκέψη για κατάργηση ή  μεταφορά Πανεπιστημιακού Τμήματος από το Αγρίνιο.

Έχουμε αποφασίσει ότι δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω στην απόφαση για στήριξη των Πανεπιστημιακών Τμημάτων  με ακέραια πεποίθηση ότι,  η προσπάθεια μας,  θα έχει πολλαπλά οφέλη στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας.

Ακριβώς γι αυτό το λόγο έχουμε  επανειλημμένα σταθεί στο πλευρό των φοιτητών και έχουμε  παρέμβει στα αρμόδια όργανα, πάντοτε στα όρια των δυνατοτήτων μας.

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες την ανησυχία των φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος ενόψει εξελίξεων  και ανακοινώσεων που αφορούν  το μέλλον τους.

Η Πολιτεία πρέπει να σταματήσει  να απαξιώνει τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων, να θέτει σε κίνδυνο την ακαδημαϊκή πορεία και τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.

Σε ένα ασταθές και συνεχώς μεταβαλλόμενο ακαδημαϊκό  περιβάλλον  είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι αντιδράσεις των φοιτητών που ζητούν τη διατήρηση του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και την άμεση απόδοση   του IntegratedMaster».

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Έσπασε τζαμαρία καφετέριας πετώντας τραπέζια και καρέκλες

Newsroom

Ενημερωτική δράση του Δήμου Αγρινίου για την προστασία από την ενδοοικογενειακή βία και τις εξαπατήσεις

Newsroom

Ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Art8 στο Αγρίνιο

Newsroom
Φόρτωση....