15 Μαΐου 2026
Τοπικά νέα

Αγρίνιο: Με σημαντικές παρεμβάσεις συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Μάρκου Μπότσαρη

Με σημαντικές παρεμβάσεις συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Μάρκου Μπότσαρη. Έχει  ήδη ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των υποδομών  με τοποθέτηση δικτύων Η/Μ , ηαντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και συνεχίζεται η πλακόστρωση των  πεζοδρομίων.

Σε όλο το εύρος του έργου θα κατασκευαστούν ράμπες  πεζών  ενώ θα τοποθετηθεί  όδευση για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται  στο  έργο «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ»ύψους 3.650.000,00€  ευρώκαι θα συνεχιστούν με έργα στην οδό Βάρναλη και Ρίτσου.

 

«Δουλεύουμε εντατικά για να αλλάξουμε το Αγρίνιο με ουσιαστικά έργα. Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνειμεγάλης κλίμακας εργασίες ανακατασκευής δρόμων οι οποίοι είχαν καταστεί μη λειτουργικοί και δυσχεραίνουν τη διέλευση των  πεζών και την κυκλοφορία των οχημάτων. Υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Έσπασε τζαμαρία καφετέριας πετώντας τραπέζια και καρέκλες

Newsroom

Ενημερωτική δράση του Δήμου Αγρινίου για την προστασία από την ενδοοικογενειακή βία και τις εξαπατήσεις

Newsroom

Ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Art8 στο Αγρίνιο

Newsroom
Φόρτωση....