25 C
Θέρμον
13 Αυγούστου 2026
Τοπικά νέα

Αγρίνιο: Δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Τσικνιά από Πλατεία Χατζοπούλου έως Καζαντζή

Δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Τσικνιά, στο τμήμα από την Πλατεία Χατζοπούλου έως την οδό Καζαντζή, μετά την πλήρη ανακατασκευή της.

Με το συγκεκριμένο  έργο δημιουργούνται  καλύτερες συνθήκες για την κίνηση πεζών και οχημάτων καθώς έγινε  ανάπλαση πεζοδρομίων, τοποθετήθηκε νέο σύστημα ηλεκτροφωτισμού, δημιουργήθηκαν  εσοχές στάθμευσης και προβλέπονται  χώροι πρασίνου.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση εντάσσεται στο έργο : «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΣΩ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ ¨ΑΝΟΙΚΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ¨». Οι εργασίες στο υπόλοιπο τμήμα της Τσικνιά, Ζ.Πηγής και Καζαντζή θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

«Τμήμα ενός σημαντικού έργου για την καθημερινότητα των Αγρινιωτών ολοκληρώθηκε μετά την πλήρη ανακατασκευή. Καθημερινά βλέπουμε να ολοκληρώνονται έργα που κάνουν καλύτερη τη ζωή μας, δημιουργούν ασφαλείς συνθήκες για την κυκλοφορία μικρών και μεγάλων και αναβαθμίζουν το αστικό περιβάλλονΚάνουμε την πόλη μας  πιο λειτουργική και πιο όμορφη», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Σιτόπουλος – Το τελευταίο «αντίο» από τον Energy 94.2

Newsroom

Δίπλα σε κάθε παιδί και γονέα: Το σύγχρονο Κέντρο Μελέτης & Ειδικής Αγωγής στο Καινούργιο Αγρινίου!

Newsroom

Θετική γνωμοδότηση για τη στρατηγική επένδυση μετατροπής του λιμένα Πλατυγιαλίου σε τουριστικό λιμένα MegaYachts

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com