22 C
Θέρμον
6 Ιουλίου 2026
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Χατζηθεοδοσίου: Στο επίκεντρο η στήριξη των επιχειρήσεων στις πυρόπληκτες περιοχές

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννη Χατζηθεοδοσίου είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανάμεσα στα άλλα συζητήθηκε ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων στις πυρόπληκτες περιοχές μετά από τις μεγάλες φωτιές.

Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συζητήθηκε επίσης η στενότερη συνεργασία των Επιμελητηρίων με τα Υπουργεία και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω των πόρων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο πρωθυπουργός κατέγραψε τις προτάσεις των επιμελητηρίων και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο προεδρεύων του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Thestival

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θανάσης Παπαθανάσης: Δύο σημαντικά έργα ύδρευσης για Μεσολόγγι και Αμφιλοχία μετά τη σύσκεψη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου

Newsroom

Ο Μίλτος Ζαμπάρας πιέζει την κυβέρνηση για παράταση στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ πριν απενταχθεί

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: 7 χρόνια κυβέρνηση ΝΔ και ήρθαν για προεκλογικό μασάζ χωρίς καμία δέσμευση

Newsroom
Φόρτωση....