11.2 C
Θέρμον
19 Οκτωβρίου 2026
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Χατζηθεοδοσίου: Στο επίκεντρο η στήριξη των επιχειρήσεων στις πυρόπληκτες περιοχές

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννη Χατζηθεοδοσίου είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ανάμεσα στα άλλα συζητήθηκε ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων στις πυρόπληκτες περιοχές μετά από τις μεγάλες φωτιές.

Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συζητήθηκε επίσης η στενότερη συνεργασία των Επιμελητηρίων με τα Υπουργεία και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω των πόρων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο πρωθυπουργός κατέγραψε τις προτάσεις των επιμελητηρίων και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο προεδρεύων του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Thestival

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΛΑΣ Δυτικής Ελλάδας: Όχι στην εκβιαστική απορρόφηση της ΔΕΥΑ Ναυπακτίας από την ΕΥΔΑΠ – Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και ανήκει στους δημότες!

Newsroom

Παρέμβαση Μίλτου Ζαμπάρα για το Λύκειο Νεοχωρίου

Newsroom

Μεσολόγγι: Συνάντηση μελών και φίλων της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης Αιτωλοακαρνανίας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com