11 Ιουλίου 2026
Πολιτική

Στοιχεία για το οργανωμένο έγκλημα παρέδωσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρέδωσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπόμνημα με μελέτη και στοιχεία για το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Υποστράτηγο Π. Τζεφέρη συναντήθηκαν σήμερα με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Β. Πλιώτα.

Κατά τη συνάντηση, που είχε ως αντικείμενο το οργανωμένο έγκλημα, ο Υπουργός παρέδωσε φάκελο με υπόμνημα της αστυνομίας καθώς και στοιχεία για τη διαχρονική εξέλιξη και διάρθρωση του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παραιτήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για την ΕΛΑΣ: «Δεν μπορώ να γίνω μέρος αυτού του διχασμού»

Newsroom

Ο Κώστας Καραγκούνης εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης της ΕΕ στο Λουξεμβούργο

Newsroom

Ο Κώστας Καραγκούνης μιλά στο Μεσολόγγι για τα εργασιακά και τις πολιτικές εξελίξεις

Newsroom
Φόρτωση....