24 Ιουνίου 2026
Πολιτική

Πέτσας: «Φόρος τιμής» στον βοσκό στα Ίμια

Την «ικανοποίηση του Σώματος» για την απάντηση του Στέλιου Πέτσα στον τρόπο χειρισμού της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου να χαρακτηρίσει αχρεωστήτως καταβληθέν, επίδομα που δινόταν από τον Δήμο Καλύμνου στον βοσκό των Ιμίων για τη βενζίνη της βάρκας του, εξέφρασε πριν από λίγο ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Είχε προηγηθεί στο βήμα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών που δήλωσε για το ζήτημα: «Αντιλαμβάνομαι ότι έχουμε μια απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Φυσικά, κανένας λόγος για σχολιασμό από μέρους μας της αποφάσεως του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Από εκεί και πέρα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα επανεξεταστεί η νομική βάση που παρουσίασε ο Δήμος Καλύμνου, προκειμένου να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός νομικός χειρισμός και φυσικά, εμείς θα αποτίουμε τιμή σε τέτοιους ανθρώπους και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει επιβάρυνση στους κληρονόμους του ή στον δήμο, για αυτή την ενέργεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική – Η Βραδυνή

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Μίλτος Ζαμπάρας πιέζει την κυβέρνηση για παράταση στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ πριν απενταχθεί

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: 7 χρόνια κυβέρνηση ΝΔ και ήρθαν για προεκλογικό μασάζ χωρίς καμία δέσμευση

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Στη Βουλή φέρνει ο Ζαμπάρας τις διώρυγες Δ20-Δ28

Newsroom
Φόρτωση....