19.4 C
Θέρμον
21 Σεπτεμβρίου 2026
Πολιτική

Οργισμένη αντίδραση Αβραμόπουλου – Έριξε «άκυρο» σε τουρκικό φόρουμ που κάλεσε τον ηγέτη του ψευδοκράτους

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να ακυρώσει την συμμετοχή της στο Antalya Diplomacy Forum, που προσκάλεσε τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τατάρ με την ιδιότητα του «προέδρου» του ψευδοκράτους το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. 

Με μια δήλωσή του σε έντονο ύφος ο πρώην υπουργός Εξωτερικών |Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε: «Η επιμονή, παρά την προειδοποίηση μου, των διοργανωτών του Antalya Diplomacy Forum να μετάσχει ο ηγέτης των Τουρκοκύπριων Τατάρ, με την ιδιότητα του «προέδρου» του ψευδοκράτους, δεν επιτρέπει τη συμμετοχή μου και ήδη ενημέρωσα ότι την ακυρώνω. Η Κυπριακή Δημοκρατία εκπροσωπείται παντού μόνο από τον Πρόεδρό της, Νίκο Αναστασιάδη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θανάσης Παπαθανάσης: «Από το Δημόσιο της επετηρίδας και της αναμονής, περνάμε στο Δημόσιο των δεξιοτήτων, της αξιοκρατίας και του αποτελέσματος»

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας – ΟΣΔΕ 2026: Κυβερνητικό φιάσκο με τον παραγωγό να πληρώνει τον λογαριασμό

Newsroom

Χριστίνα Φούντζουλα: Διπλή παρέμβαση για την περιφερειακή ανάπτυξη και την Αιτωλοακαρνανία

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com