24 Ιουνίου 2026
Πολιτική

Οικονόμου σε Τσίπρα: Αναζητά ψήφους στις στάχτες

Για λαϊκισμό και ψηφοθηρία κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τοποθέτηση του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει τα εξής στην γραπτή του δήλωση:

«Από την ασφάλεια των καλοκαιρινών του διακοπών, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να υπενθυμίσει την παρουσία του επιστρατεύοντας όχι τη συναίνεση αλλά τις φλόγες του λαϊκισμού.

Απέναντι σε πρωτοφανείς σε εύρος, διάρκεια και ένταση προκλήσεις στις οποίες ήρθε να προστεθεί και η κλιματική κρίση, η κυβέρνηση εξασφαλίζει εμπράκτως την ζωή και την ασφάλεια των πολιτών.

Με σκληρή δουλειά, επιδιώκοντας την συνένωση δυνάμεων. Ενεργώντας άμεσα για την στήριξη όσων έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

Αναγνωρίζοντας με γενναιότητα λάθη ή παραλείψεις.

Αυτά κάνει η κυβέρνηση.

Αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να αναζητά ψήφους στις στάχτες. Είναι κρίμα, γιατί αυτές τις ώρες, η χώρα δεν έχει ανάγκη από αναφορές σε “ζωές στις στάχτες”. Ειδικά από κάποιους που ούτε τις πρώτες έσωσαν, ούτε τις δεύτερες απέτρεψαν».


ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Thestival

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Μίλτος Ζαμπάρας πιέζει την κυβέρνηση για παράταση στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ πριν απενταχθεί

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: 7 χρόνια κυβέρνηση ΝΔ και ήρθαν για προεκλογικό μασάζ χωρίς καμία δέσμευση

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Στη Βουλή φέρνει ο Ζαμπάρας τις διώρυγες Δ20-Δ28

Newsroom
Φόρτωση....