24 Ιουλίου 2026
Πολιτική

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αμήχανος συνεχίζει τα “ναι μεν, αλλά”»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αμήχανος συνεχίζει τα “ναι μεν, αλλά”. Τώρα έχει εφεύρει την προαιρετική υποχρεωτικότητα για να πει ότι είναι αντίθετος στη ρύθμιση που έφερε η κυβέρνηση για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμών συγκεκριμένων επαγγελματικών κατηγοριών σε ευαίσθητες θέσεις» σχολίαζαν κυβερνητικοί κύκλοι για την κοινή δήλωση του Ανδρέα Ξανθού και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

  Όταν θέλεις να αρέσεις σε όλους, τελικά δεν αρέσεις σε κανέναν, που θα ‘λεγε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κούλογλου. Περιμένουμε ότι μετά την προαιρετική υποχρεωτικότητα, θα ακούσουμε για υποχρεωτική προαιρετικότητα» πρόσθεσαν.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παρέμβαση Μίλτου Ζαμπάρα για το Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μεσολογγίου

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Ενάντια στο έγκλημα του ΚΥΤ Αχελώου στη Ραΐνα

Newsroom

Κώστας Καραγκούνης: «Κάνουμε ορατό έναν αόρατο κίνδυνο» – Θεσπίζονται για πρώτη φορά επιστημονικά κριτήρια αναγνώρισης των επαγγελματικών ασθενειών

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com