25 C
Θέρμον
13 Αυγούστου 2026
Πολιτική

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αποσύρει τώρα την ελάχιστη βάση εισαγωγής

«Η κ. Κεραμέως συνεχίζει να εμπαίζει χιλιάδες μαθητές και τις οικογένειές τους», τονίζει σε on camera δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Δεν φτάνει που εν μέσω πανδημίας αποκλείει από τα πανεπιστήμια χιλιάδες υποψηφίους, ακόμα και αριστούχους που δεν τους επιτρέπει να δηλώσουν τη σχολή προτίμησής τους, έχει το θράσος να μιλά για fake news», συνεχίζει, καλώντας την κυβέρνηση «να αποσύρει την ελάχιστη βάση εισαγωγής έστω για φέτος, εν μέσω πανδημίας».

«Η μόρφωση είναι δικαίωμα, οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τη μετατρέψει σε προνόμιο», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση

«Η κ. Κεραμέως συνεχίζει να εμπαίζει χιλιάδες μαθητές και τις οικογένειές τους.

Δεν φτάνει που εν μέσω πανδημίας αποκλείει από τα πανεπιστήμια χιλιάδες υποψηφίους, ακόμα και αριστούχους που δεν τους επιτρέπει να δηλώσουν τη σχολή προτίμησής τους, έχει το θράσος να μιλά για fake news.

Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, είναι η δημιουργία πελατείας για τα ιδιωτικά κολέγια.

Τους καλούμε να σταματήσουν την κατάφωρη αδικία και να αποσύρουν την ελάχιστη βάση εισαγωγής έστω για φέτος, εν μέσω πανδημίας.

Η μόρφωση είναι δικαίωμα, οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τη μετατρέψει σε προνόμιο».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Ζαμπάρας: Το νερό είναι η τελευταία γραμμή άμυνας της αξιοπρέπειάς μας

Newsroom

Παρέμβαση Μίλτου Ζαμπάρα για τις τιμές των καυσίμων στην Αιτωλοακαρνανία

Newsroom

Κωνσταντίνος Φ. Μαραγιάννης: Σε νέα φάση η πολιτική ζωή της χώρας μας!

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com