24.6 C
Θέρμον
20 Ιουνίου 2026
Πολιτική

Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη

αΜόλις μια εβδομάδα μετά τον… ξαφνικό γάμο τους στις Σπέτσες, κυκλοφόρησε άλλη μία χαρμόσυνη είδηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, πρόκειται να γίνουν σε λίγους μήνες για πρώτη φορά γονείς.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία» και συνεχίζει: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος», εξομολογείται στη συνέντευξή της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στις 4 Μαΐου, με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Ζαμπάρας: 7 χρόνια κυβέρνηση ΝΔ και ήρθαν για προεκλογικό μασάζ χωρίς καμία δέσμευση

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Στη Βουλή φέρνει ο Ζαμπάρας τις διώρυγες Δ20-Δ28

Newsroom

Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με το νέο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Newsroom
Φόρτωση....