24 Ιουνίου 2026
Πολιτική

Αύριο στο υπουργικό Συμβούλιο οι αποφάσεις για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων

Αύριο κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα ληφθούν οι αποφάσεις για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, τα οποία τέθηκαν επί τάπητος κατά τη σημερινή ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων που θα ληφθούν στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων, θα γίνουν ανακοινώσεις εξειδίκευσης των μέτρων από τους αρμόδιους Υπουργούς.

Στη σημερινή σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, μετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, ‘Ακης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιος Πετραλιάς, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης και η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική – Η Βραδυνή

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Μίλτος Ζαμπάρας πιέζει την κυβέρνηση για παράταση στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ πριν απενταχθεί

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: 7 χρόνια κυβέρνηση ΝΔ και ήρθαν για προεκλογικό μασάζ χωρίς καμία δέσμευση

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Στη Βουλή φέρνει ο Ζαμπάρας τις διώρυγες Δ20-Δ28

Newsroom
Φόρτωση....