32.5 C
Θέρμον
3 Αυγούστου 2026
Πολιτική

Ανεξάρτητος βουλευτής ο Μιλτιάδης Ζαμπάρας – Αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε την Πέμπτη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μιλτιάδης Ζαμπάρας, γνωστοποιώντας την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η απόφαση γνωστοποιήθηκε με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, στην οποία δηλώνει ότι από εδώ και στο εξής θα ασκεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Στην επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής. Εφεξής θα ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα ως Ανεξάρτητος Βουλευτής της Αιτωλοακαρνανίας».

Η εξέλιξη αυτή μεταβάλλει τη σύνθεση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Μιλτιάδης Ζαμπάρας συνεχίζει την κοινοβουλευτική του πορεία ως ανεξάρτητος βουλευτής, εκπροσωπώντας την Αιτωλοακαρνανία.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Ζαμπάρας: Το νερό είναι η τελευταία γραμμή άμυνας της αξιοπρέπειάς μας

Newsroom

Παρέμβαση Μίλτου Ζαμπάρα για τις τιμές των καυσίμων στην Αιτωλοακαρνανία

Newsroom

Κωνσταντίνος Φ. Μαραγιάννης: Σε νέα φάση η πολιτική ζωή της χώρας μας!

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com