23 C
Θέρμον
25 Μαΐου 2026
Πολιτική

1ο Συνέδριο της Νέας Αριστεράς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Το 1ο Συνέδριο της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιηθεί από τις 7 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.

Το Σαββατοκύριακο συνεδρίασε το Πανελλαδικό Συντονιστικό της Νέας Αριστεράς και ενέκρινε τα κείμενα για το καταστατικό και τις θέσεις του κόμματος, τα οποία έχουν διανεμηθεί ήδη στις οργανώσεις για να διεξαχθεί το επόμενο διάστημα ο προσυνεδριακός διάλογος.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές συνελεύσεις στην Αιτωλοακαρνανία (αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα) στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, έτσι ώστε τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Αριστεράς, να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους καθώς και για να εκλεγούν οι σύνεδροι.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Ζαμπάρας: Με τοκογλυφικές πρακτικές αντιμετωπίζουν τα funds τους δανειολήπτες ενώ η κυβέρνηση νίπτει τας χείρας της

Newsroom

Δυναμική παρουσία της Χριστίνας Φούντζουλα στο Συνέδριο της ΝΔ

Newsroom

Νέα κοινοβουλευτική παρέμβαση Ζαμπάρα για την αξιοποίηση του παλαιού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα»

Newsroom
Φόρτωση....