12.8 C
Θέρμον
7 Οκτωβρίου 2026
news1

Λαμία: Φώναζε για βοήθεια επί 24 ώρες ενώ ήταν ακινητοποιημένος στο πάτωμα

Άμεσα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ηλικιωμένου στην Λαμία, καθώς επί 24 ώρες, μετά από πτώση φώναζε για βοήθεια και δεν τον άκουγε κανείς.

Αφού πέρασαν αρκετές ώρες, ένας κάτοικος της περιοχής, όταν αντιλήφθηκε την κατάσταση, προσπάθησε μάταια, για να μπει στο σπίτι του ηλικιωμένου.

Επειδή το σπίτι ήταν κλειδωμένο, ειδοποίησε την αστυνομία με ανθρώπους της Ομάδας ΔΙΑΣ να φτάνουν στο σημείο και να μπαίνουν στο σπίτι τελικά από το παράθυρο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, άμεσα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομίσει τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ξηρόμερο: Νεκρός 64χρονος μέσα στο σπίτι του – Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοχειρίας

Newsroom

Η Βουλιαγμένη φιλοξενεί το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakesurf

Newsroom

Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αγρινίου – Δήμου Θέρμου- Επόμενα βήματα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com