15 Μαΐου 2026
news1

Κέρκυρα: Πετάνε σκυλιά σε ιδιωτικό καταφύγιο για να τα ξεφορτωθούν

Άγνωστοι αφήνουν σκυλιά στην είσοδο του καταφυγίου ώστε να τα ξεφορτωθούν.

Τα πλάνα από τα βίντεο που καταγράφονται στις κάμερες ασφαλείας σοκάρουν, απεικονίζοντας τα σκυλάκια να ακολουθούν ανυποψίαστα τα τρία άτομα, κουνώντας την ουρά τους.

Αμέσως μετά, τα αρπάζουν και τα πετούν πάνω από την περίφραξη στον χώρο του καταφυγίου στην περιοχή Νεοχώρι στην Κέρκυρα.

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε φιλοζωική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα, καθώς αναζητά τρία άτομα, που συνεχώς αφήνουν σκυλιά στην είσοδο του καταφυγίου, ώστε να τα ξεφορτωθούν.

Τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αφήσει συνολικά 21 σκυλιά, ενώ, όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσίευσε η ίδια η ομάδα, τα πετάνε από αρκετά μεγάλο ύψος, με κίνδυνο να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

 

Πηγή: mega

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αγρινίου – Δήμου Θέρμου- Επόμενα βήματα

Newsroom

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θ.  Μαυρομμάτης με το ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Newsroom

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom
Φόρτωση....