23 Ιουνίου 2026
news1

Καρέλι: Απαγορεύτηκε η διέλευση από την συρματογέφυρα

Απαγορεύτηκε η διέλευση των πεζών από την συρματογέφυρα στη θέση «Καρέλι» στον Άνω Κάμπο Στράνωμας Ναυπακτίας, ύστερα από απόφαση της Δασικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου.

Η υπηρεσία έκρινε άκρως επικίνδυνη την διέλευση από την συρματογέφυρα, διότι στηρίζεται σε  πλάτανο ο οποίος έχει προσβληθεί από την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thermonews.gr σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η μελέτη αποκατάστασης της συρματογέφυρας.

Το Ιστορικό Καρέλι και η συρματογέφυρα, εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αγρινίου – Δήμου Θέρμου- Επόμενα βήματα

Newsroom

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θ.  Μαυρομμάτης με το ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Newsroom

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom
Φόρτωση....