19.5 C
Θέρμον
4 Ιουνίου 2026
news1

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μια φυσιολογική ερωτική ζωή»

Μέσα από ένα βίντεο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε για την προσωπική της ζωή, θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχεται συχνά, όπως είπε, ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή και θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο απευθύνεται σε όσους την έχουν ρωτήσει για το εάν έχει σύντροφο, ενώ ξεκαθάρισε και κάποια πράγματα σχετικά με τα άτομα που έχουν κάποια αναπηρία.

Δείτε το βίντεο

Αναλυτικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ακούγεται να λέει στο βίντεο:

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας.

Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις».

protothema.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αγρινίου – Δήμου Θέρμου- Επόμενα βήματα

Newsroom

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θ.  Μαυρομμάτης με το ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Newsroom

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom
Φόρτωση....