17 Μαΐου 2026
Νέα απο το Θέρμο

Θέρμο: Ορκίστηκε δικηγόρος ο γιος του Δημάρχου, Γιώργος Κωνσταντάρας

Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Γιώργου Κωνσταντάρα, γιου του δημάρχου Θέρμου, κ. Σπύρου Κωνσταντάρα, στο Πρωτοδικείο Αγρινίου.

Ο Γιώργος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, εισέρχεται πλέον επίσημα στο δικηγορικό επάγγελμα, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στο χώρο της δικαιοσύνης.

Ο δήμαρχος Θέρμου, κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το σημαντικό αυτό γεγονός, και μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τις θερμές του ευχές προς το γιο του.

Στην ανάρτησή του ανέφερε:

Σήμερα νιώθω τη μεγαλύτερη χαρά και συγκίνηση αφού ο γιος μου Γιώργος ορκίστηκε Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αγρινίου.
Του Εύχομαι να είναι υγιής , πετυχημένος, και να υπηρετεί πάντα το δίκαιο ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης .
Λαμπρή σταδιοδρομία παιδί μου !!!

 

Η ανάρτηση αυτή συγκέντρωσε πλήθος ευχών από φίλους και γνωστούς, με πολλούς να συγχαίρουν τον Γιώργο για την επίσημη είσοδό του στο νομικό κλάδο.

Το γραφείο του Γιώργου  Κωνσταντάρα είναι στο Αγρίνιο, Καλυβίων & Δροσίνη 1 (όπισθεν Δικαστικού Μεγάρου ) και ο αριθμός τηλεφώνου: 6987462064

 

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Θέρμου:

    

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σύλλογος Αναληψιωτών Αιτωλίας: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση στις 31 Μαΐου στην Αθήνα

Newsroom

Via Hellenica 2026: Στο Πετροχώρι Θέρμου το διεθνές ράλι προπολεμικών αυτοκινήτων

Newsroom

Εργασίες διαμόρφωσης στη σχολική αυλή του Γυμνασίου Θέρμου

Newsroom
Φόρτωση....