32.5 C
Θέρμον
3 Αυγούστου 2026
Νέα απο το Θέρμο

Θέρμο: Νίκος Απέργης και Στέλιος Διονυσίου στις εκδηλώσεις «Γιορτές Κοσμά Αιτωλού – 2026»

Δύο από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες λαϊκούς ερμηνευτές αναμένεται να βρεθούν φέτος στο Θέρμο, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γιορτές Κοσμά Αιτωλού – 2026», χαρίζοντας στο κοινό δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThermoNews.gr, ο Στέλιος Διονυσίου θα εμφανιστεί στο Θέρμο τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2026, ενώ την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 τη σκυτάλη θα πάρει ο Νίκος Απέργης.

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, με σημαντική παρουσία στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, αναμένεται να αποτελέσουν δύο από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα του φετινού προγράμματος των εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις «Γιορτές Κοσμά Αιτωλού» αποτελούν διαχρονικά κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό για το Θέρμο, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών, θρησκευτικών και μουσικών δράσεων.

Το φετινό πρόγραμμα αναμένεται να περιλαμβάνει και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις και συμμετοχές, τόσο με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όσο και του Δήμου Θέρμου, με τις σχετικές ανακοινώσεις να αναμένονται το προσεχές διάστημα.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αμβρακιά Θέρμου: Πανηγυρικές λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Newsroom

Κόνισκα Θέρμου: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ τη Δευτέρα 3 Αυγούστου

Newsroom

Δευτέρα 3 Αυγούστου: Η επιτυχημένη παράσταση «Η Τελετή» των «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΑΙ» στο Αγρίνιο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com