Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουλίου 2026 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μάνδρας Θέρμου, παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής.
Πιστοί από την ευρύτερη περιοχή προσήλθαν στη Μονή για να συμμετάσχουν στην ιερά ακολουθία και να προσκυνήσουν τη θαυματουργό εικόνα της Αγίας Παρασκευής, σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας.
Της ακολουθίας χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, π. Θεόκλητος Ράπτης, συγχοροστατούντος του πατρός Δημητρίου Βάτσιου.
Η πανήγυρη της Ιεράς Μονής αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό προσκυνητών που τιμούν τη μνήμη της Αγίας Παρασκευής και συμμετέχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις της εορτής.
































