14.9 C
Θέρμον
22 Μαΐου 2026
Νέα απο το Θέρμο

Πετροχώρι Θέρμου: Αναβολή για αύριο Κυριακή 5/10 για τη Γιορτή Τρύγου και Κρασιού

Ο Σύλλογος Πετροχωριτών Τριχωνίδας, σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμου, ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα, Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2025, Γιορτής Τρύγου και Κρασιού στο Πετροχώρι, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η εκδήλωση μεταφέρεται για αύριο, Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025, και θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί. Το πρόγραμμα της γιορτής διαμορφώνεται ως εξής:

  • 11:00 – Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου:
    Πάτημα σταφυλιών και παράλληλες δράσεις, όπως στήσιμο στεμφύλων με τρόκολο και παρασκευή πετιμεζιού.

  • Στη συνέχεια, η γιορτή θα μεταφερθεί στην πλατεία του χωριού, όπου το χορευτικό τμήμα του “Χοροστασίου Αγρινίου” θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

  • Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με ζωντανή μουσική, προσφέροντας κέφι και διασκέδαση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά το κοινό για την κατανόηση και τη στήριξη, και προσκαλούν όλους να συμμετάσχουν στη γιορτή αύριο, σε μια μέρα αφιερωμένη στα αμπέλια, το κρασί και την παράδοση του τόπου μας.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Στο ΚΕΠΕΑ Θέρμου το 9ο Δημοτικό Πετρούπολης με πρόγραμμα για τον Εύηνο ποταμό

Newsroom

Σπ. Κωνσταντάρας: «Ή εμείς θα αφανίσουμε τους χωματόδρομους ή αυτοί τον Δήμο μας» – Ιστορικό πακέτο 8 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΣ

Newsroom

Θέρμο – Επιστήμη σε Δράση: Η τελευταία δραστηριότητα της Α’ Λυκείου πριν τη λήξη του σχολικού έτους

Newsroom
Φόρτωση....