12.3 C
Θέρμον
19 Οκτωβρίου 2026
Νέα απο το Θέρμο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο της Σχολής Γονέων στο Θέρμο – Ομιλία της Μαρίας Ράπτη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026 η ομιλία με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη: Προβλήματα και προβληματισμοί», στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θέρμου, με ομιλήτρια την κ. Μαρία Ράπτη, τ. Καθηγήτρια της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας αναπτύχθηκαν σημαντικοί προβληματισμοί, γύρω από τις προκλήσεις και τις ηθικές διαστάσεις της τεχνητής νοημοσύνης.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας π.Θεόκλητος Ράπτης και τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παραδοσιακά παιχνίδια στο Χαλάνδρι από τον Γιώργο Σαγώνα!

Newsroom

Κόνισκα Θέρμου: Επιστρέφει η πετυχημένη Ημερήσια Γιορτή Τσίπουρου με απόσταξη, φαγητό και χορό

Newsroom

Νίκος Κωστακόπουλος – Δύο προτάσεις για την ορεινή Ελλάδα: «Ορεινή Πρόσβαση» και Γραφεία Προσέλκυσης Πληθυσμού

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com