24 Ιουνίου 2026
Νέα απο το Θέρμο

Αυλαία για τη Σχολή Γονέων Θέρμου με μια ξεχωριστή ιστορική ομιλία

Πραγματοποιήθηκε χθες,16 Φεβρουαρίου 2026,  ,στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θέρμου, η τελευταία για τη φετινή περίοδο συνάντηση της Σχολής Γονέων, με την ομιλία του καθηγητή της Ακαδημίας Αθηνών κ. Δημητρίου Γιαννούλη, με θέμα: «Η Αγία Θεοδώρα, η Βασίλισσα της Άρτας».

Ο ομιλητής αναφέρθηκε στη ζωή, την προσωπικότητα και την προσφορά της Αγίας Θεοδώρας της Άρτας, μιας ξεχωριστής μορφής της ιστορίας και της Ορθοδοξίας, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.
Την εκδήλωση έκλεισε με σύντομο χαιρετισμό ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, π. Θεόκλητος Ράπτης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον ομιλητή για την παρουσία και την εμπεριστατωμένη ομιλία του, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν και στήριξαν τις δράσεις της Σχολής Γονέων κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.
Η Σχολή Γονέων ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά με νέες ενδιαφέρουσες ομιλίες και δράσεις.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Θέρμου: Εκτός παράταξης δημάρχου η Κατερίνα Λάμπου – Ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος

Newsroom

Μέγα Δέντρο Θέρμου: Μεγαλειώδης εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες αεροπόρους – «Ήρωες που έγραψαν ιστορία στους αιθέρες»

Newsroom

Ημερήσιο πανηγύρι στην Κοκκινόβρυση Θέρμου την Κυριακή 28 Ιουνίου – Παράδοση, μουσική και γλέντι κάτω από τα πλατάνια

Newsroom
Φόρτωση....