15 Μαΐου 2026
Κοινωνία

Τραγωδία: 50χρονος κρεμάστηκε στο γυμναστήριό του – Τον βρήκε νεκρό πελάτισσα

Σοκ στην Θεσσαλονίκη, όπου ένας 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε γυμναστήριο. Ήταν πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας της συμπρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 50χρονος άνδρας είναι και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρός. Ο αυτόχειρας είχε τρία παιδιά, κατοικούσε στην Τριανδρία, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης (31.05.2022), στην οδό Γαμβέτα, πελάτισσα του γυμναστηρίου εντόπισε απαγχονισμένο τον 50χρονο και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Πελάτες πήγαν για προπόνηση και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη στον προπονητή τους, όπως αναφέρουν στην politic.

Τα αίτια θανάτου του 50χρονου αναμένονται από την ιατροδικαστική έκθεση, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Τούμπας.

 

 

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αδιανόητο περιστατικό στην Εύβοια: Έκλεψαν κούνιες από παιδική χαρά

Newsroom

Συνάντηση θεολόγων με τον Αρχιεπίσκοπο – Στο επίκεντρο η θρησκευτική εκπαίδευση

Newsroom

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή 45χρονη σε τροχαίο δυστύχημα

Newsroom
Φόρτωση....