15 Μαΐου 2026
Κοινωνία

Nοσηλευτής νάρκωσε και αποπειράθηκε να βιάσει 23χρονη χειρουργημένη κοπέλα

Δικαστική εξέλιξη στην πρωτοφανή υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, με θύμα μια νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο zinapost.gr, o48χρονος νοσηλευτής κάθισε και πάλι στο εδώλιο για την απόπειρα βιασμού 23χρονης χειρουργημένης ασθενούς την οποία κατηγορείται πως νάρκωσε με φάρμακο που χρησιμοποιείται ως αναισθητικό σε επεμβάσεις προκειμένου να ασελγήσει πάνω της στο κρεβάτι του νοσοκομείου!!

Αποκλειστικά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε  ο πατέρας της 28χρονης σήμερα κοπέλας, η οποία παλεύει ακόμη με τους δαίμονες της, ενώ σε απευθείας σύνδεση μίλησε  και ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Αποστολίδης.

“Το παιδί μου το νάρκωσε και προσπάθησε να το βιάσει πάνω στο κρεβάτι που ήταν ασθενής…Η κόρη μου δεν θέλει να θυμάται τι συνέβη…Δύσκολες καταστάσεις, δύσκολες καταστάσεις”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 23χρονης.

Δείτε την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”:

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αδιανόητο περιστατικό στην Εύβοια: Έκλεψαν κούνιες από παιδική χαρά

Newsroom

Συνάντηση θεολόγων με τον Αρχιεπίσκοπο – Στο επίκεντρο η θρησκευτική εκπαίδευση

Newsroom

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρή 45χρονη σε τροχαίο δυστύχημα

Newsroom
Φόρτωση....