15 Μαΐου 2026
Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Νεκρός 25χρονος που έπεσε από τον 24ο όροφο στον Πύργο «Απόλλων»

Σοκάρει η πτώση νεαρού άνδρα, ξημερώματα Δευτέρας (19.05.2025), από τον 24ο όροφο του Πύργου Απόλλων στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 64 στους Αμπελόκηπους Αττικής.

Ο συναγερμός σήμανε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για πτώση ατόμου από το πολυόροφο κτίριο κατοικιών στους Αμπελόκηπους. 

Επί τόπου έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πληρώματα της αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός έπεσε στην ταράτσα παρακείμενου σούπερ μάρκετ στην οδό Λουίζης Ριανκούρ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα 25 ετών, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Τα κλιμάκια άμεσης ανάγκης, απομάκρυναν τη σορό του άτυχου άνδρα λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, τη στιγμή που η αστυνομία συλλέγει καταθέσεις για το τραγικό αυτό συμβάν. Μαρτυρίες αναφέρουν, πως ο νεαρός φέρεται να διασκέδαζε στο εστιατόριο-μπαρ που βρίσκεται στην κορυφή του Πύργου Απόλλων.

Η αστυνομία ερευνά σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, χωρίς να αποκλείει άλλες αιτίες.

 

 

Πηγή: newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Το 2ο Street Photo Festival καλεί φωτογράφους σε μεγάλη έκθεση στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Newsroom

Συνάντηση θεολόγων με τον Αρχιεπίσκοπο – Στο επίκεντρο η θρησκευτική εκπαίδευση

Newsroom

Θανατηφόρο τροχαίο μετά από σύγκρουση μηχανής με ασθενοφόρο στην Εύβοια – Νεκρός 17χρονος

Newsroom
Φόρτωση....