24 Ιουνίου 2026
Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο 3 κοριτσιών σε διάστημα τριών ετών στην ίδια οικογένεια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων τριών κοριτσιών στην ίδια οικογένεια σε χρονικό διάστημα τριών ετών στην Πάτρα καθώς ο εισαγγελέας παρήγγειλε να διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελία για την υπόθεση με τα τρία κορίτσια στην ίδια οικογένεια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, σύμφωνα με το pelop.gr.

Σημειώνεται πως απροσδιόριστη παραμένει ακόμη η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Παίδων πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αθηνών, Σωτήρη Μπουζιάνη, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή της 9χρονης, δεν κατάφερε να προσδιορίσει τον λόγο της καρδιακής ανακοπής της μικρής. Μάλιστα, με τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, δεν αποκλείεται να εξεταστούν και τα όργανα της μικρής σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια αποχαιρέτησε την περασμένη Πέμπτη, το μεγαλύτερο κοριτσάκι, την 9χρονη Τζωρτζίνα με ροζ μπαλόνια και μονόκερους, που ήταν το αγαπημένο της ζώο σε κλίμα ανείπωτης θλίψης. Απερίγραπτος ο πόνος για την οικογένειά της που είδαν αρχικά το μεσαίο τους παιδί, την 3,5 ετών Μαλένα να φεύγει το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Το 2020, η μοίρα χτύπησε για δεύτερη οικογένεια, με την μόλις 6 μηνών Ιριδα να χάνει τη ζωή της από μια σπάνια νόσο φλεβοκόμβου.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την ψηφιακή αναβάθμιση της δακοκτονίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Newsroom

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στον ευρωπαϊκό διάλογο για το μέλλον της Δημόσιας Υγείας

Newsroom

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: 3,5 εκατ. ευρώ για δεξιότητες, κατάρτιση και νέες ευκαιρίες εργασίας

Newsroom
Φόρτωση....