9.7 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 22:53
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Επίσκεψη Μητροπολίτη Ιερόθεου στο Δημαρχείο Θέρμου – Όσα είπε για την διχοτόμηση(ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 6 Μαρτίου, το δημαρχείο Θέρμου, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Σπύρου Κωνσταντάρα.

Στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρος Σιαδήμας, ο οποίος τον συνόδευσε στο γραφείο του Δημάρχου.

Εκεί πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη συζήτηση με τον κ. Δήμαρχο και στη συνέχεια μετέβησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο,  παρουσία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητου Ράπτη, των  Αντιδημάρχων του Δήμου και του Προέδρου της  κοινότητας Θέρμου.

Έπειτα ο κ. Σπύρος Κωνσταντάρας ανάφερε την περίπτωση δημιουργίας νέας  Μητροπόλεως  Ναυπάκτου & Θέρμου, τονίζοντας ότι θα είναι υπέρτατη τιμή να συμβεί αυτό και ότι είναι σίγουρος για την άριστη συνεργασία, η οποία  θα υπάρξει σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί.

Τον λόγο πήρε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος. Αρχικά αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον κ. Δήμαρχο και το έργο που καταβάλει στο Δήμο.

Αναφερόμενος στο θέμα της διχοτόμησης  είπε, ότι έχουν παρθεί οι αποφάσεις από την Ιερά Σύνοδο και πλέον είναι θέμα της πολιτείας  και του Υπουργείου  Παιδείας  και Θρησκευμάτων.

 

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μεσολόγγι: Μουσειακή Έκθεση για τα 200 χρόνια από το θάνατο του Λόρδου Βύρωνα

Newsroom

Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Newsroom

Θέρμο: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com