28.9 C
Θέρμον
11 Ιουνίου 2026
Αστυνομικά

Σύλληψη στον Άγιο Ανδρέα Μακρυνείας για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν χθες το βράδυ στον Άγιο Ανδρέα Αιτωλοακαρνανίας αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα, η οποία στερούνταν πινακίδας κυκλοφορίας. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε επίσης ότι στο όχημα είχαν αλλοιωθεί και εξαφανιστεί τα στοιχεία αναγνώρισης του τύπου του, καθώς και ο αριθμός πλαισίου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε η προβλεπόμενη δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται από τις αρμόδιες αρχές.

Οι έλεγχοι της Τροχαίας στην περιοχή συνεχίζονται με στόχο την πρόληψη τροχαίων παραβάσεων και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Εξιχνιάστηκε κλοπή καυσίμων άνω των 32.000 ευρώ στο Αγρίνιο – Δικογραφία σε βάρος επτά ατόμων

Newsroom

Συνελήφθη άνδρας στο Αγρίνιο για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών

Newsroom

Συνελήφθη φυγόποινος στο Αγρίνιο – Εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις

Newsroom
Φόρτωση....