18.5 C
Θέρμον
21 Σεπτεμβρίου 2026
Αστυνομικά

Σοκ: Δύο άνδρες επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να βιάσουν δύο ανήλικα παιδιά έξω από σχολείο

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν δυο 17χρονα παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι όταν δέχτηκαν επίθεση στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους στην περιοχή της Λαθέας, στις Αχαρνές από δυο ενήλικες άντρες Πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το parnesnews.gr οι δράστες επιτέθηκαν στα παιδιά τα οποία στη αρχή ξυλοκόπησαν ενώ στην συνέχεια προσπάθησαν να ασελγήσουν στην νεαρή κοπέλα.

Τα παιδιά στην προσπάθεια τους να σωθούν έβαλαν τις φωνές και για καλή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους οι οποίοι τους φώναξαν και τράπηκαν σαν φυγή.

Την έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Αχαρνών η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον έναν από τους δυο δράστες ενώ αναζητείται ο δεύτερος. Ο δράστης μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε ένοχος και προφυλακίστηκε.

 

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δύο συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ιόνια Οδό για ναρκωτικά και επικίνδυνη οδήγηση

Newsroom

Αγρίνιο: Συνελήφθη άνδρας με 2 πιστόλια, 92 φυσίγγια και κάνναβη

Newsroom

Αγρίνιο: Συλλήψεις δύο ανδρών με εντάλματα και μία σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com