17.4 C
Θέρμον
13 Οκτωβρίου 2026
ΑστυνομικάΤοπικά νέα

Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθη άνδρας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου κατέσχεσαν περισσότερα από (110) γραμμάρια κάνναβης και (5) δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου, κατά την οποία  βρήκαν και κατέσχεσαν (112,5) γραμμάρια κάνναβης (φούντες) και (5) δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν (1) συσκευή με λάμπα φωτισμού, (1) ανεμιστήρας και (1) χρονοδιακόπτης, τα οποία ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε, προκειμένου να δημιουργήσει τεχνητές συνθήκες για την καλλιέργεια της κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έναρξη δολωματικών ψεκασμών για τον δάκο της ελιάς στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Newsroom

Ναύπακτος: Δύο συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών σε κατάστημα – Κατασχέθηκε κοκαΐνη

Newsroom

Αγρίνιο: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και μία για οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς πινακίδα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com