13.2 C
Θέρμον
7 Οκτωβρίου 2025
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Θέρμο: Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Τελέστηκε σήμερα η Επίσημη Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θέρμο, από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Ράπτη με τη συμμετοχή Σεβαστών Πατέρων της Εκκλησίας μας.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού, εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της ημέρας, από την εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Θέρμου κα Κωνσταντίνα Αρκουμάνη με θέμα: «Οκτώβρης 1940».

Στην Δοξολογία παρέστησαν: ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη κ. Δημήτριος Παπανδρέου, ο Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Γεώργιος Κοντογιάννης, ο  Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου κ. Πέτρος Δούκας, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου κ. Ιωάννης Πατλιάς, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρος Κασόλας, ο Πρόεδρος  της Κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρος Σιαδήμας, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Θέρμου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδροι Φορέων και Συλλόγων, καθώς επίσης και πλήθος κόσμου.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πέρκος Δήμου Θέρμου: Ο Γιώργος, ο τελευταίος κτηνοτρόφος που κρατά ζωντανό το χωριό

Newsroom

Η Μνήμη της Εξόδου ταξιδεύει στα Ιωάννινα – Το Μεσολόγγι ζωντανεύει μέσα από το Πανηγύρι τ’ Άη Συμιού

Newsroom

Μεσολόγγι: Χρηματοδοτείται με 3 εκ ευρώ σύγχρονο ψηφιακό κέντρο προβολής και ανάδειξης της δημόσιας ιστορίας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com